International College, Chiang Mai Rajabhat University
Thank you to all of student who join the IC Open house and International Day 2024, we hope you guys enjoy the activities for our college and see you on next year!

ภาพบรรยากาศ จากงาน IC Open house and International Day 2024 งานเปิดบ้านวิทยาลัยนานาชาติ เมื่อวันที่ 16 กุมภาพันธ์ 2567 ที่ผ่านมา
วิทยาลัยนานาชาติ ขอขอบคุณอาจารย์และน้องๆ นักเรียนจากโรงเรียนต่างๆ ที่มาร่วมงาน ทุกท่านครับ รวมทั้งชาววิทยาลัยนานาชาติทุกคนที่ช่วยทำให้ทุกอย่างสำเร็จลุล่วงไปด้วยดี